Sugeng rawuh ing situs web iki!
  • neye

Pameran CIOSH 2021

Lockey bakal melu pameran CIOSH sing dianakake ing Shanghai, China, tanggal 14-16, Apr., 2021.
Booth nomer 5D45.
Sugeng rawuh ing Shanghai.

Babagan penyelenggara:
PERSATUAN KOMERSIL TEXTILE CINA
Asosiasi Perdagangan Tekstil Tiongkok (ASSOCIASI KOMERSIL TEKSTUR CHINA) minangka organisasi industri nasional nirlaba kanthi persetujuan Menteri Luar Negeri kanthi bimbingan Komisi Pengawasan lan Administrasi Aset sing diduweni Negara Dewan Negara.
Messe Düsseldorf (Shanghai) Co., Ltd. (MDS)
Didirikan ing taun 2009, Messe Düsseldorf (Shanghai) Co., Ltd. (MDS) minangka anak perusahaan saka Messe Düsseldorf GmbH, salah sawijining penyelenggara pameran paling dhuwur ing donya. MDS komitmen kanggo ngenalake pameran dagang utama ing China lan nyedhiyakake pelanggan pameran internasional lan internasional kanggo pameran internasional. 
 
Babagan pameran:
Expo Barang Keselamatan & Kesehatan Pekerjaan Internasional China (CIOSH) minangka pameran perdagangan nasional sing dianakake saben musim semi lan musim gugur dening asosiasi wiwit 1966. Ing musim semi, pameran kasebut bakal dianakake kanthi tetep ing Shanghai; ing musim gugur bakal dadi tur nasional. Saiki, papan pameran ing kene luwih saka 70.000 meter persegi, kanthi luwih saka 1.500 peserta pameran lan 25.000 pengunjung profesional.
 
Babagan barang keamanan & kesehatan kerja:
Nglindhungi keamanan urip para pekerja lan kesehatan kerja minangka konotasi produksi aman sing paling dhasar lan uga inti saka inti produksi sing aman. Ing proses produksi, prinsip "berorientasi karo wong" kudu dianut. Ing hubungan antarane produksi lan keamanan, kabeh duwe orientasi keamanan, lan keamanan kudu ditingkat luwih dhisik. Barang-barang keamanan & kesehatan pendhudhukan (uga dikenal minangka "peralatan proteksi pribadi", singkatan internasional "PPE") nuduhake peralatan protèktif sing disedhiyakake dening para pekerja supaya ora nyuda utawa nyuda cilaka sing ora disengaja utawa bebaya kerja ing proses produksi. Liwat langkah-langkah ngalangi, nutup, nyerep, nyebar lan nundha, bisa nglindhungi bagean utawa kabeh awak saka serangan eksternal. Ing kahanan tartamtu, panggunaan peralatan protèktif pribadi minangka langkah protèktif utama. Produk PPE dipérang dadi produk proteksi tenaga kerja umume lan produk proteksi tenaga kerja khusus.
 
Babagan kategori pameran:
perlindungan kepala, perlindungan wajah, perlindungan mata, perlindungan pendengaran, perlindungan pernafasan, perlindungan tangan, perlindungan kaki, perlindungan awak, perlindungan keamanan ketinggian tinggi, peralatan inspeksi, peringatan keamanan lan peralatan pelindung sing gegandhengan, sertifikasi produk, pelatihan keamanan, lsp.


Wektu kiriman: Jan-21-2021