Sugeng rawuh ing situs web iki!
  • neye

Babagan Kita

Lockey Safety Products Co., Ltd.

Lockout minangka pilihan sing sampeyan pilih, keamanan minangka tujuan sing sampeyan lakoni.

Profesional

Lockout minangka karier Lockey sajrone urip, kita mung mbukak kunci lan kanthi profesional.

Kustomisasi

Kita duwe departemen R&D kanggo nindakake kabeh desain khusus.

Keamanan

Solusi keamanan didhukung yen sampeyan ora ngerti babagan cara nindakake prosedur kunci.

Produksi keamanan minangka landasan kanggo nggayuh efisiensi ekonomi lan pembangunan berkelanjutan. Umume kacilakan ing papan kerja disebabake dening energisasi sing ora dikarepake utawa wiwit ngeculake energi sing ora bisa dikendhaleni nalika nggawe, nginstal utawa njaga. 

Lockey mesthi netepi filosofi yen saben energi mbebayani kudu dikunci. Kanggo ngreksa nyawane saben buruh ing saindenging jagad kanthi kualitas Tionghoa minangka gegayuhan Lockey sing ora kuwat.

Lockey Safety Products Co., Ltd didegake kanggo njamin keamanan kerja. Kita duwe tim manajemen kelas kapisan lan serial hak-hak kekayaan intelektual independen, kanthi ISO9001, OHSAS18001, ATEX, CE lan SGS sing dipasang, nyedhiyakake solusi keamanan mesin, panganan, konstruksi, logistik, kimia, energi lan kabeh industri liyane. Kisaran produk kalebu kunci ing kunci, kunci gembok, kunci tutup, kunci kabel, label kunci, pengait kunci, stasiun kunci manajemen lan sapanunggalane, kanthi pangsa pasar lan pangenalan pasar kanthi internasional lan domestik.

Lockey minangka perusahaan modern sing nggabungake R&D, manufaktur lan ekspor layanan, duwe tim manajemen kelas siji lan sawetara hak kekayaan intelektual independen. Kita mlaku ing pabrikan mesin, panganan, konstruksi, logistik, industri kimia, energi lan liya-liyane kanggo nyedhiyakake solusi keamanan kanggo perusahaan. Produk Lockey kalebu kunci pengaman kalebu kunci gembok, kunci tutup, kunci pengunci, kunci listrik, kunci kabel, kothak kunci klompok, kit lan stasiun kunci, lsp.

Kualifikasi Sertifikat

Manufaktur kita cocog karo Standar kaya ISO9001, OSHA, OHSAS18001, ATEX, lsp.