Sugeng rawuh ing situs web iki!

Warta Perusahaan

  • CIOSH Exhibition 2021

    Pameran CIOSH 2021

    Lockey bakal melu pameran CIOSH sing dianakake ing Shanghai, China, tanggal 14-16, Apr., 2021. Booth nomer 5D45. Sugeng rawuh ing Shanghai. Babagan penyelenggara: Asosiasi Komersial Tekstil Tiongkok China Asosiasi Perdagangan Tekstil China (ASSOCIASI KOMERSIL TEKSIL CHINA) minangka nasional sing nirlaba ...
    Waca liyane
  • China Lunar New Year Holiday Notice

    Wara-Wara Liburan Taun Anyar Imlek

    Dear kabeh adat istiadat, Pls sok dong mirsani Lockey bakal plancongan Taun Anyar Imlek saka tanggal 1-21st, Februari, sajrone kabeh kantor lan pabrik bakal ditutup. Manufaktur lan pangiriman bakal mandheg sajrone preinan, nanging layanan ora rampung. Kita bakal nerusake kerja maneh tanggal 22 Februari, 2021. 
    Waca liyane
  • 2019 NSC Congress & Expo

    Kongres & Ekspo NSC 2019

    Kongres & Ekspo NSC 2019 9-11 September 2019 Grand opening! Tanggal pameran: 9-11 September, 2019 Lokasi: Siklus Pusat Konvensi San Diego: setaun setaun Kalorone: 5751-E Disponsori dening Dewan Keselamatan Nasional, pameran asuransi tenaga kerja us minangka salah sawijining pameran sing penting lan profesional ...
    Waca liyane
  • 2019 The 126th Guangzhou Fair

    Pameran Guangzhou kaping 126

    Pameran musim gugur kaping 126 bakal dianakake ing guangzhou ing Tanggal Pameran 2019 tanggal 15 - 19 Oktober, Pameran Pameran 14.4B39 Pameran Kota Guangzhou Alamat Pameran China Impor lan Ekspor Komoditas Paviliun pazhou Pavilion Jeneng Impor lan Komoditas Ekspor Pameran Saka ...
    Waca liyane