Sugeng rawuh ing situs web iki!
  • neye

Tur Pabrik

Tim Kita

Kita duwe tim profesional kanggo ngladeni sampeyan.

Lokakarya

Peralatan top internasional, personel operasi profesional

Kontrol Kualitas

Peralatan top internasional, personel operasi profesional

ss-2

Kontrol Kualitas mlebu

Kontrol ketat bahan baku sing saka pimpinan industri.

saa2

Proses Produksi

Departemen produksi internasional standar, ngleksanakake "telung nyawiji" minangka "Seragam seragam", "Wektu Unified", "Manajemen gabungan".

cssa

Kontrol Kualitas Metu

Pengawasan proses buatan, ngilangi proses sing ora kualifikasi.

sfw

Layanan Intim

Nyedhiyakake dhukungan teknis Pra-layanan, In-service, Sawise Layanan