Sugeng rawuh ing situs web iki!
  • neye

Kunci Kupu Kupu Kupu-Kupu

  • Universal Valve Lockout UVL04, UVL04S, UVL04P

    Universal Valve Lockout UVL04, UVL04S, UVL04P

    Ukuran sing bisa dikunci:

    UVL04S: jembaré clamping maks 15mm

    UVL04: jembaré clamping maks 28mm

    UVL04P: jembaré clamping maks 45mm

    Werna: Abang

  • Butterfly Valve Lockout BVL01

    Kancing Katup Kupu-kupu BVL01

    Ukuran: 2,75 ing H x 4 ing W x 12 ing D

    Werna: Abang

  • Pull Handle Butterfly Valve Lockout BVL31

    Tarik Ngalahake Katup Kupu-kupu BVL31

    Ukuran sing bisa dikunci: diameteripun ½ ing nganti 8 inci.

    Werna: Abang

  • Butterfly Valve Lockout BVL11

    Kancing Katup Kupu-kupu BVL11

    Kunci Kupu-Kupu Kupu-Kupu BVL11 a) Kunci Klep Kupu-kupu sing luwes a) Klep kunci metu sawetara detik kanthi menehi piranti lockout kabel CB01 liwat eyelet sing dikarepake lan ngubengi gulu katup kanggo ngamanake katup supaya ora dioperasikake. b) Digawe saka nilon PA, bahan termoplastik sing awet, entheng, resistansi kimia sing dhuwur banget lan ditindakake kanthi efektif ing lingkungan sing ekstrem. c) Panah aplikasi arah ngidini gampang dipasang lan minimalake kesalahan pangguna. d) Keling stainless steel ngidini ...