Sugeng rawuh ing situs web iki!
luoke-1
luoke-3jpg
luoke-2jpg
luoke-4jpg

Babagan Lockey

Lockey Safety Products Co., Ltd didegake kanggo njamin keamanan kerja. Kita duwe tim manajemen kelas kapisan lan serial hak-hak kekayaan intelektual independen, kanthi ISO9001, OHSAS18001, ATEX, CE lan SGS sing dipasang, nyedhiyakake solusi keamanan mesin, panganan, konstruksi, logistik, kimia, energi lan kabeh industri liyane. Rentang produk kalebu kunci ing kunci, kunci gembok, kunci tutup, kunci kabel, label kunci, pengait kunci, stasiun kunci manajemen lan liya-liyane.

Produk sing Ditampilake

Ngreksa urip saben buruh ing saindenging jagad kanthi produk sing paling mumpuni yaiku usaha Lockey sing ora kuwat.

Napa Pilih Kita

Lockout minangka pilihan sing sampeyan pilih. Keamanan minangka tujuan sing diraih Lockey.

  • Lockey has a 5000㎡ warehouse. We have all items with regular stocks to support quick delivery. Lockey has a 5000㎡ warehouse. We have all items with regular stocks to support quick delivery.

    Pangiriman Cepet

    Lockey nduwe gudang 5000㎡. Kita duwe kabeh barang kanthi saham biasa kanggo ndhukung pangiriman cepet.

  • Lockey have certificates of ISO 9001, OHSAS18001, ATEX, CE, SGS, Rohs reports, and more than 100 patents designs.Lockey have certificates of ISO 9001, OHSAS18001, ATEX, CE, SGS, Rohs reports, and more than 100 patents designs.

    Sertifikat

    Lockey duwe sertifikat ISO 9001, OHSAS18001, ATEX, CE, SGS, laporan Rohs, lan luwih saka 100 desain paten.

  • Lockey help to build your lockout tagout system, select your desired padlocks and tailor it to your specific application needs. Product and lockout tagout training are supported.Lockey help to build your lockout tagout system, select your desired padlocks and tailor it to your specific application needs. Product and lockout tagout training are supported.

    Latihan Tagout Lockout

    Lockey mbantu nggawe sistem tagout lockout, pilih gembok sing dikarepake lan selaras karo kabutuhan aplikasi tartamtu. Latihan tagout produk lan lockout didhukung.

Warta Paling Anyar

  • Pameran CIOSH 2021

    Lockey bakal melu pameran CIOSH sing dianakake ing Shanghai, China, tanggal 14-16, Apr., 2021. Booth nomer 5D45. Sugeng rawuh ing Shanghai. Ab ...

  • Wara-Wara Liburan Taun Anyar Imlek

    Dear kabeh adat istiadat, Pls sok dong mirsani Lockey bakal plancongan Taun Anyar Imlek saka tanggal 1-21st, Februari, sajrone kabeh kantor lan pabrik bakal ditutup. M ...

  • sadwdsa
  • s