Sugeng rawuh ing situs web iki!
  • neye

Wara-Wara Liburan Taun Anyar Imlek

Dear kabeh adat istiadat,

Pls ngelingi Lockey bakal njupuk Liburan Taun Anyar Imlek saka tanggal 1st-21st, Februari, sajrone kabeh kantor lan pabrik ditutup. Manufaktur lan pangiriman bakal mandheg sajrone preinan, nanging layanan ora rampung.

Kita bakal kerja maneh jam 22nd, Februari, 2021. 


Wektu kiriman: Jan-21-2021