Sugeng rawuh ing situs web iki!
  • neye

Ngalahake Universal Ball Valve Lockout UBVL21

Katrangan singkat:

Ukuran sing bisa dikunci: 3 / 8in (10mm) nganti 4in (102mm)

Werna: Abang


Detail Produk

Tag Produk

Ngalahake Universal Ball Valve Lockout UBVL21

a) Desain paten Lockey Ngalahake tutup tutup bal universal UBVL21, segel tutup kunci bola mati.

b) Digawe saka PC, PU lan PVC

c) Gampang digawa lan dioperasikake, gunakake sabuk kanggo ndandani tas kunci.

d) Cocog karo meh kabeh jinis pipa kalebu terisolasi, PVC lan logam

e) Ngatur apik, permukaan sing alus, gaweyan sing apik banget.

f) Umpama gembok 4 pcs bisa dikunci sekaligus. Cocog kanggo macem-macem wong utawa klompok kerja.

g) Universal sing efektif bisa ngunci kabeh katup saka 3 / 8in (10mm) nganti 4in (102mm).

h) Desain inovatif sing dipatenake nyebabake risiko reaktifasi katup kanthi ngilangi gagang katup.

i) Tumindak kanthi efektif kanggo tahan lingkungan sing korosif lan suhu ekstrem.

Bagean No.

katrangan

UBVL21

diameter tutup kunci: < 30mm

Pandhuan panggunaan:

1. Copot gagang katup, posisi sing cedhak utawa mbukak.

2. Bukak tutup plastik abang ing kunci, banjur lebokake tas kunci ing nangani

3. Lebokake gagang katup ing tas ngisor lockout lan zip munggah.

4. Lebokake kabel ireng liwat zipper lan kunci ing tutup abang.

5. tutup tutup plastik abang kanggo nglindhungi katup supaya ora dipasang ing gagang kasebut.

6. Sijine gembok ing bolongan tombol kanggo ngunci.

index3

index1

index

h3bso5bqq1a

 

Desain paten Lockey Ngunci tutup katup bal universal UBVL21, tutup kunci tutup bal sing pas kanggo kabeh jinis katup bola kanthi ngunci nangani.

Gunakake prosedur tagout lockout sing bener kanggo ngamanake staf sampeyan saka operasi sing ora diverifikasi, kanggo njaga keamanan ing papan kerja.

Lockout minangka pilihan sing sampeyan pilih, Keamanan minangka tujuan sing sampeyan lakoni.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita